YUMMY POKE BOWLS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 901 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy Poke Bowls. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2024 om 22:36 Salmon and soy beans tasted like sweaty hands. No cover on the chopsticks, just loose in the bag. :( First time, but never again. Sorry guys.
12 mei 2024 om 20:07 Was weer helemaal top!
5 mei 2024 om 22:08 Mijn bestelling was helaas niet helemaal compleet dus dat was wat karig.
4 mei 2024 om 3:31 Heerlijk
1 mei 2024 om 22:07 Was wel goed, alleen de avocado is helaas vergeten! Kan gebeuren, bezorger was super vriendelijk!
29 apr 2024 om 20:40 Minder goed dan ik gewend ben, normaal gesproken was het altijd een flinke portie met extra zalm (wat ik altijd aanklik) maar nu leek het veel minder, en waren sommige stukken zalm bruin…Bezorger keek met niet aan, en bleef gefocust op zn telefoon..
26 apr 2024 om 11:24 was heel lekker, we hadden alleen een wasabi mayo niet gekregen die we wel extra hadden aangeklikt!
21 apr 2024 om 22:49 Het was weer helemaal top! Bedankt!!
17 apr 2024 om 18:26 a piece of the packaging was in my food - a metal piece!!!
14 apr 2024 om 16:43 Smaakloos
16 mrt 2024 om 8:06 Was super lekker en gewoon kortom; top! Bedankt!
12 mrt 2024 om 7:27 Altijd lekker eten en kwam precies op de minuut aan