YUMMY POKE BOWLS

YUMMY POKE BOWLS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 725 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy Poke Bowls. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:13 Food Tracker werkt hier wel (bij veel andere restaurants nl. niet).
18 mei 2022 om 23:40 Delivery was quick and efficient & poke bowl was super delicious! I really appreciated the note on the bag that confirmed that my bowl was fully vegan Made me really happy Thanks!
15 mei 2022 om 18:15 Lekkere Poke Bowl en snel bezorgd.
7 mei 2022 om 22:49 Heerlijke Poke Bowl. Supersnelle bezorging. Aardige bezorger. Werkende Food Tracker. Dus Fooi.
3 mei 2022 om 23:29 Snel bezorgd en heerlijke pole bowl
2 mei 2022 om 15:36 Snelle bezorging en lekker eten.
30 apr 2022 om 19:58 Lekkere poke bowl en snelle bezorging! Voor herhaling vatbaar :)
25 apr 2022 om 13:37 De Poke Bowl (zelf samengesteld) was heerlijk. Vlotte bezorging.
14 apr 2022 om 11:33 Pokébowl was heerlijk en goed gevuld. Fijn dat je met bijbetaling een grotere pokébowl kan bestellen. Je krijgt waar voor je geld. Beter dan die inimini bakjes pokébowl voor soms bijna 13 euro bij andere zaakjes. Yummy beveel ik aan!
12 apr 2022 om 22:30 De tonijn was niet lekker
10 apr 2022 om 0:22 Het eten was om te kotsen, Amateuristisch. Niet voor herhaling vatbaar. Ik weet niet wat voor vergif mensen eten dat jullie prijzen. Maar het was diaree voedsel. Nooit meer voor mij . Bezorging was wel optijd
4 apr 2022 om 22:51 Great flavors. Great delivery.